STUDENTEN

Train your MIND, BODY & SOUL: Only4Ladies!

Nachtenlang doorstuderen, afgewisseld met een feestje én natuurlijk de nodige bubbels om te vieren dat je dat ene tentamen (met sleehakken over de sloot) gehaald hebt. Studeren is niet voor niets in de volksmond benoemd tot ‘tijd van je leven’ en daar dragen wij graag een fit steentje aan bij.
Want wil jij die studienachten doorkomen met energie voor tien? Kun jij wel wat extra doorzettingsvermogen gebruiken? En wist je dat een goede conditie bijdraagt aan een fysieke én mentale top-staat? Hoeveel het studeren ook van jouw lichaam vraagt: er zijn altijd extra redenen om van deze tijd één groot feest te maken…

Dus… Speciaal voor alle studentes hebben wij nu een speciaal abonnement, waarbij je meer dan 25% korting krijgt op jouw VIP jaarcontract. Vanaf €26,99 per maand geniet jij van:

1onbeperkt Fitness bij O4L

2Alle Workouts

3begeleiding bij het sporten

4sauna

5douches

6kluisjes

7flinke kortingen op al onze overige producten

Jouw lichaam, jouw keuzes en daarna onze taak jou te voorzien van alle tools om het beste uit jezelf te halen. De lat ligt zo hoog als je deze zelf legt!

Wil jij sporten met deze dikke vette studentenkorting? Leg dan je studentenpas vast klaar, neem daarna direct contact met ons op en vraag naar de voorwaarden: O4L 020 – 463 84 74