FITNESSBEGELEIDING

images.pt1

Ga jij voor het allerbeste resultaat? Je haalt pas echt voldoening uit je workout als je je grenzen verlegt! Bij Only4Ladies kun je terecht voor individuele begeleiding van een personal trainer. Binnen enkele weken merk je direct resultaat dankzij het professionele you can try these out en gemotiveerde team. Wij staan je bij om te zorgen dat jij effectief en vooral ook verantwoord traint. Samen met jou gaan we voor het beste!

In onze sportschool in Amsterdam Oost staan onze fitnessbegeleidsters voor je klaar om jou de juiste individuele begeleiding te geven tijdens het fitnessen. We beginnen met een persoonlijke intake waarbij we jouw sportwensen doornemen. Ook doen we een health check zodat je precies weet hoe je ervoor staat. Op die manier worden je fitnessresultaten ook beter meetbaar. Vervolgens stelt onze trainster een persoonlijk trainingsschema voor je op. Uiteraard kan je zelf aan geven waar jouw sterke en zwakke punten liggen: zo kunnen we een training precies richten op de punten waar het nodig is.

Wil jij sterker worden qua kracht, je conditie verbeteren of afvallen? Misschien wel allemaal?! Wat je doel ook is: bij Only4Ladies helpen we je graag met trainingsschema’s voor en door vrouwen. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen!

Als je niet alleen ondersteuning wil bij het fitnessen, maar ook op het gebied van voeding, helpen we je graag verder. Naast persoonlijke fitnessschema’s, maken we namelijk ook persoonlijke voedingsschema’s.